Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS + co daje?

CheaTOver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio dowiedziałem się od kumpla że PS+ kupuje się na 3 miechy za jakieś 100 zł ( ceny już sprawdziłem.. 3 miechy jakieś 60 zł, rok jakieś 160... ). Mówił też że jest znacznie lepsze od Xbox coś tam ( nie wiem co ma Xbox, ale wiem że jakiś tam sklep z jakimś abonamentem jest.. ). Według niego PS+ daje nam znacznie więcej gier ZA DARMO.. i chodzi o takie gry jak Heavy Rain czy The lost of Us, a to przy Xboxie raptem 1 i to słabą... To jest to co on mi mówił.. Szczerze mówiąc jakoś nie chce mi się w to wierzyć.. Co o tym sądzicie? Co oferuje nam ( tak szczegółowo z jakimiś przykładami gier ) PS+? Daje like za odp. związane z tematem :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Przede wszystkim masę ciekawych gier, w większości są to mniejsze tytuły z których duża część to tytuły dostępne tylko cyfrowo lecz zdarzają się także większe hity (min. gra Remember Me około 2 miesiące po premierze wyszła za darmo na PS+ lub w grudniu kto ma PS+ dostał za darmo GRID 2). Plusowicze dostają także masę rabatów na wiele gier.

vy3f.jpg
Opublikowano

Z tym TLOU to trochę przesada, tak czy siak gry dają naprawdę dobre na przestrzeni ostatnich miesięcy dali między innymi takie gry jak Resogun (PS4) Metal Gear Rising: Revengeance, Far Cry 3, Assasins Creed 3, Spec Ops: The Line, NBA2k13, Saints Row 3, F1 Race Stars, DOA5, Limbo, Guardians of Middle-Earth, Batman Arkham City, Mortal Kombat, Darksiders czy Red Dead Redemption.

Nie są to żadne "mniejsze" gry o jakich pisze kolega wyżej...

Do tego wszystkiego szybszy dostęp to beta tesów gier, możliwość godzinnego testowania gier, darmowe avatary oraz motywy, zniżki na gry oraz 1gb chmury na zapisy postępów w grze

Widzę, że nawet jest filmik z tym co dostaliśmy w 2k13 :)

819531478353821175209.gif

Opublikowano

@tripipi

Czy ty wiesz o czym piszesz? Mówisz że nie ma mniejszych tytułów ale np. Resogun nie porównasz do Assassin's Creed, przeglądnij sb PlaystationStore i wtedy wróć, w sklepie nie ma samych gier typu GTA V czy CoD Ghosts, są też mniejsze...

vy3f.jpg
Opublikowano

@tripipi Czy ty wiesz o czym piszesz? Mówisz że nie ma mniejszych tytułów ale np. Resogun nie porównasz do Assassin's Creed, przeglądnij sb PlaystationStore i wtedy wróć, w sklepie nie ma samych gier typu GTA V czy CoD Ghosts, są też mniejsze...

gdzie ja tutaj napisałem, że nie ma "mniejszych" gier? no gdzie?

a nie kwestionuje tego nie ma gier jak Ty to nazywasz "mniejszych" dałem tylko do zrozumienia, że w przypadku PS Plus dają właśnie w większości te lepsze gry a nie produkcje typu Shank...

btw, przykład Resogun jest akurat nie trafiony, PS4 jest ledwo co na rynku i nikt nie oczekiwał przecież, że Plusowcy dostaną na sam początek jakiegoś KZ czy InFOMUS za "darmo" i tylko chodziło o to, że dali też grę na PS4... która swoją drogą jest świetna

Opublikowano

Raczej chodziło mi o PS+ na play station 3 :) Czyli TLOU to przesada? Czyli nigdy się nie pojawiła, czy pojawiła się za darmo grubo po premierze? Mógł by ktoś napisać te "większe" gry i po jakim czasie zostały dane za darmo?

Zbieram like ;x

Opublikowano

Raczej chodziło mi o PS+ na play station 3 :) Czyli TLOU to przesada? Czyli nigdy się nie pojawiła, czy pojawiła się za darmo grubo po premierze? Mógł by ktoś napisać te "większe" gry i po jakim czasie zostały dane za darmo?

TLOU nie było w Plusie, jak dobrze pamiętam to była tylko zniżka dla Plusowców i tyle.

W 3 poście masz film z grami jakie były w tym roku w PS Plus, oto lista gier PS3:

Styczeń - Bioshock 2, Guardians of Middle-Earth, Mortal Kombat

Luty - Sleeping Dogs, F1 Race Stars, God of War HD, Quantum Conundrum

Marzec - Mass Effect 3, Dead or Alive 5, Joe Danger 2

Kwiecień - Lord of the Rings War in the North, Okami HD, The Cave

Maj - Hitman Rozgrzeszenie, Catherine, Malicious

Czerwiec - Kingdoms of Amalur: Reckoning, ICO and Shadow of the Colossus HD Collection, Demon’s Souls

Gry roczne dodane w czerwcu -Uncharted 3: Oszustwo Drake'a, LittleBigPlanet Karting, XCOM: Enemy Unknown

Lipiec - Battlefield 3, Payday: The Heist, Saints Row the Third

Sierpień - Need for Speed: Most Wanted, Mafia 2, Spec Ops: The Line

Wrzesień - Assassin’s Creed 3, The Jak and Daxter Trilogy, Stealth Inc: A Clone In The Dark

Październik - Far Cry 3, Giana Sisters: Twisted Dreams, Dragons Dogma: Dark Arisen

Listopad - Metal Gear Rising: Revengeance, Remember Me

Grudzień - Grid 2, Guacamelee!

Podkreślone gry są produkcjami bardziej niszowymi co nie oznacza, że są słabe. Jest kilka gier z tego roku, dokładne daty premiery gier możesz sobie sam sprawdzić...

Opublikowano

Dobra, wszystko co chciałem wiedzieć :) PS+ daje więcej gier, ale nie są one niesamowite, tak jak on mówił. Są gry lepsze i gorsze, tyle że musi troszkę upłynąć czasu od premiery zanim dadzą je za darmo.. Kolega twierdził że praktycznie każda gra jest niesamowita i dają ją od razu po premierze :P....

Dzięki wielkie :)

Zbieram like ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...